Szeretném kicsit tunningolni a PC-met, valaki segithetne, többi info lennt (? ).
jelenlegi PC config:
400W-os táp
MSI Nvidia GeForce NX8600GT Twin turbo
AMD athlon X2 64 4200+ 2,53Ghz
2GB DDR2 RAM
500Gb Western Digital vinyo
MSI K9AG Neo2 alaplap
van most 40.000Ft-om amit fejlesztésre szánnék, szerintetek videókártyát,RAM-ot,vagy Procit lenne érdemes fejleszteni?- én arra gondoltam hogy veszek bele még 1GB RAM-ot meg vmi jobb videókártyát,csak azt nem tudom milyet lenne érdemes :/
Ati 5750
+ még marad pénzed a memóriára is.
Én csak egy komolyabb videokártyát vennék. Ram nem kell bele, nem fogja használni (a rendszer), pláne, hogy a dual képességét is elveszted a meglévőknek (feltéve, ha nem egy modul van benne), ergo lassulást érsz el a több rammal is.
Az összes többi olyan kismértékű javulást hozna, hogy felesleges (ha egyáltalán lenne érezhető pozitívum, de ebben is kétkedek).
Talán még hdd-re befektethetsz, ha kevés lenne az 500 gb.
De elsősorban VGA!
a táp márkája: Q-tec
és akkor mindenki az Ati 5750-et ajánlja játékra?:D
Na, akkor a táp cserélendő, persze attól sem lesz gyorsabb, de nem "mérgezi" tovább a géped.
Én nem azt az ati-tajánlom, hanem csupán a meglévő cseréjét. Ha a 40-et el akarod költeni, akkor 8-10 a táp (mondjuk chieftec), a maradékból meg vga, ami abba az árkategóriába belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!