Szerintetek érdemes lenne új tápot vennem?
Kéne egy minőségi 500W körüli, ez sajnos az ismert és bejáratott márkanév ellenére is nagyon alja a kínálatnak. CM MWE bronze, FSP Hexa+/pro 500W minimum szint lenne. Gondolom nem azért vettél 20k-s kártyát hogy még egyszer annyit rákölts tápegységre, de 15k körül minimum kéne. Vagy nézheted a használt piacot is, hátha akad egy jobb darab amit a tulaja elégtelennek tart.
Hú, köszi a válaszokat, ment a zöld :). Most 1 év 5 hónap használat után ment tönkre a videókártyám, amit használtan 14k-ért vettem. Nem tudom a táp miatt történt-e ez, egy egyszerű játék alatt halt be. I5-4460 a processzorom típusa. Újraindulást nem produkál a gép, csak valamiért van ez, hogy böngészés (sajátgép, net) alatt felhangosodik fokozatosan, mint egy gyorsuló motor, a gép, majd kattan egyet és lehalkul :D De az a vicces, hogy ez a régi konfiggal is megvolt, csak akkor jobban belassult e közben. Azóta cseréltem tápot, az is chieftec volt, bár most így nem is emlekszem, hogy az előzővel volt-e, az régen volt, azt hiszem igen (2,5 éve). Átváltottam ssd-re, új alaplap, ram, vga, proci, sőt vinyokat is lecseréltem. Bár most van egy benne, aminél valami kis hibát jelez a HDS, elég sok vinyo van a gépben 3+az ssd, de csak egyet akarok benne hagyni állandóra.
De akkor ez valami alap táp is nem lehet tudni milyen erősségű? :D Így azt se tudom mennyit érhet, ha esetleg még kell valakinek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!