Mekkora hömérséklet számít túl magasnak egy videokartya esetén?
Figyelt kérdés
Van egy gtx1070es kártyám (evga ftw 2.0) és tegnap észrevettem hogy a Ride 3 nevü játék futtatása közben kb 80-82°C os lehet a kártya. Ennek nagyon nem örülök ennél jobb grafikájú játékokat is játszottam, sose volt ennyi. Lejjebb vettem a grafikát de maradt 80 foknál. Mi lehet a gond?2020. szept. 22. 14:39
1/2 anonim válasza:
Határeset, de ha 85-öt nem éri el, én nem aggódnék. Esetleg ventiprofilt veheted agresszívabbra, akkor hangosabb lesz, de hűvösebb. Ha minden kötél szakad, akár újra is lehet pasztázni.
2/2 anonim válasza:
Az a tippem, hogy egyszerűen azért, mert sz..ul írták meg a játékot :-)
A hőmérsékletről annyit, hogy én játszottam sokat annó laptopon, sokszor kb. 104 fokos volt a GPU, és soha nem pattant le az alaplapról, ehhez képest a 80-82 az nem egy nagy valami. Az asztali gépben soha nem nézem, nem vagyok annyira hőmérséklet-fetisiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!