Mennyit számit az hogy a videókártya 2 vagy 3 ventinlátoros? Hány fok javulás lenne 3 ventivel? (Ez a tipus : rtx 2060 super gigabyte aurus)
Hát a ventillátorok száma nem minden mert vannak nagyon jó hűtésű 2 ventis kártyák is mint pl azok a piros fekete MSI modellek már nem tudom mi volt a pontos nevük de már nem gyártják ezeket.
Minden esetre ez az aurus modell kiválóan hűtött. Bár én a helyedben inkább várnék egy 3 ventis EX 5700 XT re ha nem fontos a ray tracing, elvileg már csak kb 2 hét és jönnek. A Rog Strix modellekről már képéket is raktak fel. Ha azt tuningolod egy kicsit az hasonló áron sokkal erősebb lesz.
Én is ilyet akarok venni, úgyhogy pillanatnyilag nem javaslom, mert véletlen elhappolod előlem. Persze csak viccelek; előrendeltem.
Véleményem szerint, nem pont a ventilátorok számán múlik a hatékonysága, hanem a felepítésén, meg a többi alkatrész minőségén. Van e külön hűtés a memóriákon és más kritikus részein. A plusz venti, legfeljebb javít rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!