Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék laptopot vásárolni,...

Szeretnék laptopot vásárolni, hogyan érné meg?

Figyelt kérdés

Főként ArchiCAD-re, Lumion (renderelés), Photoshop, Lightroom, valamit játékra használnám

Adott: 16 GB RAM + 512 GB SSD

Az lenne a kérdés, hogy megéri-e rákölteni és legyen i7 9750h + gtx 1660 Ti vagy az i5 9300h + gtx 1650 is elég? (kb 80ezer a különbség)

Vagy i5 9300h + gtx 1660 Ti, vagy ha már a jobb videókártyát választom akkor érdemes az i7-est választani mellé?

vagy ha az i7-est a rosszabb videókártyával (1650)?

Mekkora különbséget jelentene a két processzor?

Annyira nem értek hozzá, de sok helyen azt mondják, hogy a gtx 1650 nem valami jó.

2020. szept. 19. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
én az i7 és 1660at választanám. Ha ezeket használod, akkor elég sok ram és teljesítmény is kell :)
2020. szept. 19. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi munkához minél erősebb a cpu és a vga, annál jobb. Te tudod, hogy megéri-e neked a 80 ezret a gyorsabb renderelés.
2020. szept. 19. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen pro programoknálszokott lenni ajánlott hardver. Pl.: [link]

Ezeket nézd meg. De ezek mind intenzív alkalmazások. Amikor pár hónapja gépet kerestem, ledöbbentem, hogy nagyon erső videókártyát javasolt az Autodesk az Autocadhez (végülnem azt vettem, mert nem akartam többet költeni videókártyára mint az egész gép többi részére együttvéve)

2020. szept. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!