Gigabyte GA-8IEXW alaplap + Celeron 2,2GHz?
Figyelt kérdés
Öcsém gépében bedöglött az alaplap...Kinéztem egy GigaByte GA-8IEXW-t neki, csak nem vagyok benne biztos, hogy menni, fog e a régi 2,2GHz-s Celeronjával. Amúgy jó kis alaplap... Kérem, az olyan válaszolók, hogy dobd a kukába az egészet, mert régi sz*r, kérem kíméljenek, ő csak netre és pár régebbi játékra használja...2010. aug. 6. 20:43
1/2 anonim válasza:
Socket 478. Ha a regi alaplap is ilyen volt akkor belemegy. Es itt egy lista hogy milyen proci megy bele: [link]
Amugy egy mellekkerdes: biztos hogy csak az alaplap fustolt el?, mert en is voltam mar hasonlo helyzetben, azt hittem csak az alaplap, beszerzem az ujat s kozben procinak is hello volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Azzal én is tisztában vagyok, hogy S478, de a listában nem írja a 2,2-es Celeront... :S Nem tudom, sztem a proci jó lesz, mert az alaplap minden külső jel nélkül szállt el....
2010. aug. 7. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!