Miért nem működik a külsőleg csatlakoztatott mikrofon?
A laptopomhoz szeretnék csatlakoztatni egy külső mikrofont, de nem mikrofonként, hanem lejátszóként ismeri fel.
Végignéztem az összes hangbeállítást, meg sem jelenik ez az eszköz,tehát átváltani sem tudom a rögzítőeszközt.
Mikor csatlakoztatom autómatikusan "átvenné" a hangszórók szerepét, semmilyen párbeszédablak nem nyílik meg.
Semmi ötletem nincs, és már átolvastam minden, de egyszerűen nem működik. Van valakinek ötlete , hogy mit csináljak?
Írd legalább meg a laptopod típusát...
Ha nincs rajta rózsaszínű jack aljzat, akkor ő nem tud fogadni mikit...
Ha van aljzat, akkor tedd fel az alaplapi drivereket-audio drivert is.
Esetleg veszel egy usb mikrofont:
Ne haragudj, de ha nem vagy tisztában különösebben a számítástechnikai dolgokkal, akkor ne válaszolj ilyen kérdésekre.
A laptopom típusa ez esetben nem releváns, de leírom. Asus vivobook.
Ennek a laptopnak combojack csatlakozója van, ami azt jelenti, hogy 1 csatlakozó fogadja az összes jack csatlakozóval csatlakoztatható eszközt.
Tehát azért mert nincs külön rózsaszínű csatlakozója, még tud fogadni "mikit". :)
Természetesen a driverek is rendben vannak.
De időközben megoldottam, köszönöm.
Kettes!
Köszönöm! Igen, kombinált csatlakozója van csak.
Épp most bukkantam rá én is az elosztóra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!