Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asztali PC: milyet ajánlanátok...

Asztali PC: milyet ajánlanátok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kizárólag asztali PC-re gondoltam. Olyasmi konfigurációt szeretnék, ami minimum az operációs rendszer meg nem akadását jelenti (Windows 10 home, vagy pro, Linuxot nem ismerem, de ha az a jobb, akkor is meglegyen minden hardverileg), YouTube gyakori látogatása, böngészés, talán Facebook, de lehet, hogy egy Arma 3-mal, vagy MMORPG játékokkal, vagy ha valami csoda folytán lesz Ghost of Tsushima PC-re, azért azzal is eljátszogatnék. Volt pár PC a kezeim között, és volt, hogy egy i5 szarabbul bírta, mint egy i3. 4GB Ram-os, 1GB-os dedikált videokártyás csoda volt utoljára. Azt hittem, hogy elég, de konkrétan a rendszer volt instabil, de lehet, hogy az én hanyagságom oka. Ezért is kérdem inkább, és bocsánat, ha ennyire kényes kérdés, de szeretnék egy igazán megbízható konfigot venni, egyetlen egyszer, anélkül, hogy hozzá keljen nyúlni már azonnal (mivel akkora igény nincs), kizárólag a TI tapasztalatotok alapján szeretnék választani.
2020. szept. 12. 21:20
A kérdező szavazást indított:
PC
Asztali
Asztali gép
Számítógép
Konfig
2020
8 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!