Az amd piaci reszesedese ellenere jatekra meg mindig az intel procik a jobbak, ugye?
Ryzen prpciknak jo az ar/ertek aranya, de ha a nyers erot nezzuk, akkor az intel meg mindig jobb jatekra, mert magasabb orajelen futnak a processzorai of nelkul, igaz?
Ha ezt jol gondolom, akkor az uj ryzen szeriaval (ami mar 7nm-es technologiaval fog keszulni elvileg) nagyon odavernek majd a 10. generacios intelnek?
Objektiv velemenyek erdekelnek.
Elso osszehasonlito video cafolja az elvakult allitasodat: [link]
Ezek a mostani ryzen procik tobbszalas felhasznalasnal verik meg az intelt, de a jatekoknal nem az szamit, hogy mit tud a processzorod mondjuk 12 szalon. Amig orajelben es ipc-ben (bar ebben nem vagyok biztos, hogy jobb lenne az intel) nem veri meg oket az amd, addig nem lesznek jobbak jatekra velemenyem szerint.
Nem az intelt akarom fenyezni, csak regebben intelrol valtottam.amd-ra, most meg a 10. generacios jatek teljesitmeny miatt valtottam vissza intelre, de ugy erzem, hogy hulyeseg volt, ha a kovetkezo generacios ryzenek single-core teljesitmenyben is felzarkozhatnak (ami ugye meg elegge kerdesed).
Csak orulnek, ha 10. generacios intellel nem lottem volna tokon magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!