Én még vagy 2 évig nem tervezek új kártyát venni de biztos megvárnám október 28 at akkor lesz a Radeon launch. Még ha nem is akarsz AMD kártyát venni semmiképp lehet hogy lejjebb kényszerítik az Nvidia árakat.
Láttam pletykákat 16 gigabájtos 3070 TI ről is. Őszintén szerintem 8 GB édes kevés bele kivéve ha 1440p alatt játszol
2020. szept. 10. 16:51
3/9 A kérdező kommentje:
egyelőre 3080-at néztem ki, de ha az ára túl magas lesz, akk jó lesz a 3070 is...
2020. szept. 10. 17:16
4/9 anonim válasza:
Megvárom a teszteket, az AMD új kártyáit, továbbá kíváncsi leszek mit tudnak majd az olyan játékokban, amik már a nextgen konzolokra is megjelennek, mint pl. az AC Valhalla, Cyberpunk 2077. Aztán, ha azt gondolom, hogy na ez már valami, akkor vennék is. De akkor már processzort is kellene cserélnem, meg alaplapot is. De már a 8GB RAM-om is szűkös lenne, nem ártana egy PCI-E 4.0 SSD-se. Na meg az egészet bele kellene tenni egy jobban szellőző házba. Máris ott tartunk, hogy pfff ez drága lesz. Szóval nem veszek inkább semmit :D
2020. szept. 10. 18:18
5/9 anonim válasza:
4
Sőt, október 9-én bemutatják a zen3 procikat is, szóval lesz miből válogatni pénzszórásügyileg :D
2020. szept. 10. 19:44
6/9 A kérdező kommentje:
4-es: nekem szerencsére van jól szellőző házam, nevezetesen egy zalman z9 neo 5 db ventilátorral, de ja, a többit venni kell (cpu, gpu, alaplap)
2020. szept. 10. 20:07
7/9 anonim válasza:
"Sőt, október 9-én bemutatják a zen3 procikat is"
És mégis ezt honnan veszed? Ugyanis erről semmilyen hivatalos, bejelentett információ nincsen, vagy csak én vagyok lemaradva.
Erre egyszerűen nincs jó válasz. A kérdés az , hogy mit kapsz a (jó sok) pénzért. Veszel nagyobb felbontású vagy magasabb képfrissítési frekvenciával rendelkező monitort? Vagy a kedvenc játékod a jelenlegi monitoron csak úgy fut hogy az összes beállítást letekerted és egy jóval erősebb kártyával sokkal jobban nézne ki? Én mindig is azt vallottam, hogy csak azért nem érdemes pénzt tenni a PC-be, mert van újdonság -- az mindig van -- hanem azért, mert valami látható változást akarunk. Ezt érdemes megfontolni, és úgy költeni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!