Miért ír az íróm láthatatlan, hibás lemezt?
Figyelt kérdés
Azt nem tudom hogy mit csinálna az egyszerarhatóval, mert az most nincs nekem, de lényegtelen. Van két db újraírható lemezem. Mind a kettőt láthatatlanra írja. Tehát megírom és mintha tökéletesen végezte volna dolgát kiírja hogy az írás kész.kipróbáltam a másik írómmal is, az az érdekes hogy az is láthatatlan lesz. Két író nem mehet ugyanúgy tönkre. Szoftver hiba lenne? Kérlek segítsetek!2010. aug. 6. 08:56
2/9 A kérdező kommentje:
néró 6
2010. aug. 6. 09:05
3/9 anonim válasza:
Nincs kipipálva a szimuláció?Nem tudom pontosan mire jó,végigjátssza az írást,de a lemezre nem ír semmit.
4/9 A kérdező kommentje:
annyira én is értek hozzá, bízom benne hogy az újraírhatólemez ment tönkre, de kettő? Újraírható cd t azt megírta gond nélkül. Ami készül lemez nem csak üres lesz, hen, mindig próbálja beolvasni, aztán 10 perc kínlódás után kiírja hogy üres lemez.
2010. aug. 6. 09:33
5/9 anonim válasza:
Nero nekem sorban rontotta el a lemezeimet. Pár éve már imgburn nevű programot használom. Kicsi, és jó, eddig nem rontott el lemezt. Bár elsőre nehéznek tűnhet a kezelése, valójában nem az, csak meg kell szokni.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbálom.
2010. aug. 6. 09:57
7/9 anonim válasza:
A Neroval sztem semmi gond. Ha van rá lehetőséged frissíts egy újabb verzióra, nálam a 7-es sokáig ment és nem volt gond véle. Próbáld másik gépen megírni a dvd-ket.
Sztem annyi mind2-nek. Szeretnek elszállni, főleg ha noname.
8/9 anonim válasza:
próbáld meg ezzel:
ha ezzel is az a gond, akkor vszínű,hogy az asztali DVD lejátszód NEM tudja lejátszani a DVD+/-RW lemezeket!
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, már megoldódott. Valóban lejárt az ideje az újraírható lemezeimnek.
2010. aug. 8. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!