Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ír az íróm láthatatlan,...

Miért ír az íróm láthatatlan, hibás lemezt?

Figyelt kérdés
Azt nem tudom hogy mit csinálna az egyszerarhatóval, mert az most nincs nekem, de lényegtelen. Van két db újraírható lemezem. Mind a kettőt láthatatlanra írja. Tehát megírom és mintha tökéletesen végezte volna dolgát kiírja hogy az írás kész.kipróbáltam a másik írómmal is, az az érdekes hogy az is láthatatlan lesz. Két író nem mehet ugyanúgy tönkre. Szoftver hiba lenne? Kérlek segítsetek!
2010. aug. 6. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen Programot használsz ?.
2010. aug. 6. 09:01
 2/9 A kérdező kommentje:
néró 6
2010. aug. 6. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs kipipálva a szimuláció?Nem tudom pontosan mire jó,végigjátssza az írást,de a lemezre nem ír semmit.
2010. aug. 6. 09:28
 4/9 A kérdező kommentje:
annyira én is értek hozzá, bízom benne hogy az újraírhatólemez ment tönkre, de kettő? Újraírható cd t azt megírta gond nélkül. Ami készül lemez nem csak üres lesz, hen, mindig próbálja beolvasni, aztán 10 perc kínlódás után kiírja hogy üres lemez.
2010. aug. 6. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nero nekem sorban rontotta el a lemezeimet. Pár éve már imgburn nevű programot használom. Kicsi, és jó, eddig nem rontott el lemezt. Bár elsőre nehéznek tűnhet a kezelése, valójában nem az, csak meg kell szokni.
2010. aug. 6. 09:51
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbálom.
2010. aug. 6. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:

A Neroval sztem semmi gond. Ha van rá lehetőséged frissíts egy újabb verzióra, nálam a 7-es sokáig ment és nem volt gond véle. Próbáld másik gépen megírni a dvd-ket.

Sztem annyi mind2-nek. Szeretnek elszállni, főleg ha noname.

2010. aug. 6. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:

próbáld meg ezzel:

[link]

ha ezzel is az a gond, akkor vszínű,hogy az asztali DVD lejátszód NEM tudja lejátszani a DVD+/-RW lemezeket!

2010. aug. 6. 11:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, már megoldódott. Valóban lejárt az ideje az újraírható lemezeimnek.
2010. aug. 8. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!