Megéri most megvenni egy RTX 2060 videó kártyát?
Figyelt kérdés
Mivel most jönnek az új RTX 30-as videókártyák nem tudom hogy le fog-e menni a korábbi gpu-k ára. A videókártyára nem csak kb 100-110 ezret szeretnék költeni, szóval az újakat biztos nem tudom majd megvenni2020. szept. 3. 14:20
A kérdező szavazást indított:
nem
igen
18 szavazat
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen. 103ért lehet most kapni, DLSS-el sokáig jó lehet az AAA címekben is.
RTX3060 meg idén aligha várható.
2/4 anonim válasza:
Ja csak DLSS még mindig rettentően kevés játékban van. A 3070 a 2070 super árán jön 2080 TI teljesítménnyel ezek után én már nem vennék egy 2060 at 110 körül 6gb vrammal. A 3060 szerintem még idén év vége felé kijön és valszeg 2080 körüli ereje lesz ugyanennyi pénzért.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. szept. 3. 22:28
4/4 anonim válasza:
Amennyiben nem sürgős semmiképp se vedd meg!
Már most is 600-700€-kért árulják a 2080Ti-okat, szóval szerintem használtam a 2060 is olcsóbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!