Nem indul a gépem?
Sziasztok,
Lassan 1 hete nem indul a gépem, bekapcsoláskor csak a ventillátorok forognak de 2 másodpercenként folyamatosan újraindul a gép, még a Bios-ig sem tölt be. Az utóbbi napokban teljesen kipucoltam a gépet, a procit újrapasztáztam, a CMOS elemet is kicseréltem. De még mindig ugyan az a probléma. Tegnap kicseréltem az alaplapot, új ram-okat is vettem, de nem oldotta meg a problémát. Mai napon vettem egy új tápegységet is, de még az sem oldotta meg!! Már csak a proci és a vinyó maradt hátra, de kétlem hogy a procinak bármi baja lenne, sosem volt overclock-olva.
Konfigom:
Proci: i5-3470
Alaplap: Asus H61
2x4 gb ram (1600mhz)
VGA: Asus Strix Gtx 960 4gb
HDD: 1 Tb WD Blue (7200rmp)
Táp: Xilence redwig 500W
Új alkatrészek amit vettem:
Alaplap: Asrock H61 (használt)
Ram: HyperX Fury 2x8 gb (új)
Táp: 600W FSP (új)
Szervízben azt mondták hogy vagy az alaplap vagy pedig a tápegység a hibás, de rohadtúl nem mondtak igazat. Még mivel próbálkozzak? Több pénzt nem szeretnék rá feleslegesen költeni.
Persze
Semmi kép, de még a bios-ig sem tölt be.
Leírtam hogy az alaplap ki van cserélve. Kérlek olvass vissza
Valaki tudna segíteni?
Szerintem full kontaktos a power gomb a házon...
Húzd le a "pwr" kábelt az alaplapról s próbáld pöccintéssel beindítani, de a "reset" gombot is kössed le azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!