Mikor érkeznek a boltokba az új nvidia kártyák? több lenn
Ugye ma jelentette be az új kártyáit az nvidia hivatalosan, a 3080-as szeptember 17, míg a 3070 októberben érkezik.
Ez oké, de konkrétan a boltokban mikor lesz kapható? Alza, supergamer, stb... 1 héttel a hivatalos dátum után, vagy később? Valamint egyből lesznek rá tuning változatok (asus, msi, gigabyte), vagy csak később?

Semmi flame-t nem szeretnék kirobbantani , de tuti jól értelmeztétek a tegnapi nagy bejelentést ? A mutatott 180 meg 200% javulásokat ?
Az senkinek nem tünt fel , hogy az összes "tesztelt" játék RT-s volt. Minecraft Rt meg Doom 2 Rt ? Ez annyit jelent hogy az RT kezd beérni , de nem azt hogy minden játék 2x gyorsabban fut majd fele annyi pénzért. Ami eddig szaladt 1440P ben 60Fps-el az majd karcolja a 100 at Rt használat közben. Már 150K ért keresnek 2080Ti ket a hardverapról LoL . Lesz még pofára esés szerintem , de ne legyen igazam :)

A Digital foundrys videoban rt-vel és anélkül tesztelve is megvolt a 60-80%-os javulás.
Az nvidias előadásban meg külön dia volt az rt-s számoknak.

Ezt a cikket érdemes elolvasni az új RTX szériával kapcsolatban. Benne vannak a specifikációk, a megjelenési dátumok, és a hivatalos magyarországi megjelenési árak is.
17-es: ettől féltem, már a 3070 194 000 forinttal indul? ez több mint 500 dollár már nem azért, ráadásul euróban, konkrétan 600 körüli összeg...
18-as: mi az a regény már? legalább a kulcsmomentumokat másold ide amit mutatni akarsz vele

Az Nvidia nem szeretetszolgálat és biztosan nem azért adja relative "olcsón" a 3000-es szériát mert megbánta mennyire kicseszett a felhasználókkal a 2000 -es kártyákkal.
Szerintem az egyetlek ok az az, hogy az AMD kib@szott nagyot fog durrantani a BigNavi-val októberben .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!