Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeszeretnék állitani pár...

Összeszeretnék állitani pár dolgot, 100e forint körül, valaki?

Figyelt kérdés
Szóval, egy processzor kell, és én egy intel i3 9100F-re gondoltam, mivel olcsó, gamer proci. Nos, de ahhoz kell egy alaplap, na itt az a kérdés, hogy melyik inteles alaplap kéne ahhoz. a proci 9.-ik generációs. minél olcsóbb lap kell. Majd egy szintén olcsó tápegység, a videókártyához, ami egy GTX 1050 Ti. Konkrétan, csak egy olcsó gamer cuccok kellenek nekem. Majd, egy gépház TALÁN, olcsón. Nos, nem tudom mi érné meg jobban, venni egy egész új gépet, VAGY, fejleszteni minél jobbra.

2020. aug. 31. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És ettől már a válasz nem is volt hasznos? Igen, beismerem, elnéztem, de van kb. 4ezer HUF különbség a 2 között és amúgy sem a videokártya volt a lényeg, hanem az alaplap és a ház, a videokarit és a procit a kérdező már kiválasztotta, csak azért linkeltem be, hogy látszódjon miből jött ki a teljes összeg...
2020. szept. 3. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, a kérdező le se tudta normális írni, hogy mit akar...
2020. szept. 3. 20:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Bár, Ti-t írtam, nem simát. 50ért már egy 8gbs kártyát zsebelsz be.
2020. szept. 4. 20:42
 14/14 A kérdező kommentje:
12-es, szerintem átláhatóan pontosan leírtam, hogy mit akarok. Ha nem érted, fejleszd magad szövegértés téren. Köszi.
2020. szept. 4. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!