Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeszeretnék állitani pár...

Összeszeretnék állitani pár dolgot, 100e forint körül, valaki?

Figyelt kérdés
Szóval, egy processzor kell, és én egy intel i3 9100F-re gondoltam, mivel olcsó, gamer proci. Nos, de ahhoz kell egy alaplap, na itt az a kérdés, hogy melyik inteles alaplap kéne ahhoz. a proci 9.-ik generációs. minél olcsóbb lap kell. Majd egy szintén olcsó tápegység, a videókártyához, ami egy GTX 1050 Ti. Konkrétan, csak egy olcsó gamer cuccok kellenek nekem. Majd, egy gépház TALÁN, olcsón. Nos, nem tudom mi érné meg jobban, venni egy egész új gépet, VAGY, fejleszteni minél jobbra.

2020. aug. 31. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Természetesen csak akkor állj neki gépet összerakni, ha értesz is hozzá. De ha bizonytalan vagy, akkor kérj meg valakit aki érti az ilyesmit(nehogy valamit összetörj vagy nehogy bottleneckes legyen az összeállításod) és rakass össze vele egy gépet. Előre összerakott gépet nem ajánlok (nagyon drágák és lehet nem a te elvárásait alapján vannak benne a komponensek), inkább rakass össze egyet egy olyannal aki érti az ilyesmit.
2020. aug. 31. 23:58
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

[link]

[link]

[link]

[link]

---------------------------------

114 160 Ft (amiben nincs benne a RAM és a HDD, mivel azt nem írtad, hogy kell)

2020. aug. 31. 23:59
 3/14 pappgr ***** válasza:
Esetleg próbálj szerezni egy olcsó kiselejtezett irodai gépet. Már van ház meg táp.
2020. szept. 1. 10:15
 4/14 anonim ***** válasza:
GTX 1050 TI már meg van?
2020. szept. 1. 16:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Második kérdező! Köszönöm szépen a linkeket, pár alkatrészt használva fogok venni, mivel sokkal olcsóbb, sokat meg lehet vele takaritani.
2020. szept. 2. 20:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Hármas, a táp max 200w,ami egy krumpli konkrétan, a ház meg sajna átlagos mint a bűn.
2020. szept. 2. 20:45
 7/14 pappgr ***** válasza:

[link]

Ha van házad akkor tartsd meg. Ezek a legolcsóbb alkatrészek ami nem szemét.

2020. szept. 2. 23:35
 8/14 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Én vettem a fáradságot, rászántam az időmet és összeállítottam egy lehetséges configot a kérdezőnek, pusztán jó szándékból, segítségképp. Valaki árulja már el nekem, ezt ugyan bizony mi a fa*zért kellett lepontozni!?
2020. szept. 3. 07:01
 9/14 A kérdező kommentje:
2-es kérdező! Szard le, köszönöm szépen mégegyszer a segítséged! Én nem pontoztalak le.
2020. szept. 3. 14:12
 10/14 anonim ***** válasza:

A linked tartalmaz egy GTX 1050 2GB 50-ért.

Persze hogy lepontoztalak.

2020. szept. 3. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!