Miért vannak olyan emberek aki Windows10re telepítenek külön vírusirtót? Szerintem Defender elég bőven miért vannak olyan emberek aki mem tudják felfogni Windows10re nem teszünk külön vírusirtót
Aha szóval ha szerinted eléggé véd, akkor biztosan úgy van, értjük :)
Én másik vírusírtót használok, szívem joga.
Azt tesz rá mindenki amit akar.
Amúgy én is a Defendert használom.Elég jól szerepel a víruskergető versenyeken.
"Defender elégè véd szerintem"
Szerintem meg nem, és ez a 'rajtam kívül mindenki hülye, én meg tévedhetetlen vagyok'-stílusod sem tehet népszerűvé mások előtt, mikor előadod az okosságot, lenézve és akár megszégyenítve azokat akik másképp csinálják mint te.
Aki már fizet is egy vírusirtóért, az általában kap egy komplett szoftvercsomagot a pénzéért. Mert a Defender az egy aktív vírusvédelmi szoftver, és ennyi.
Egy vásárolt vírusirtóhoz meg mondjuk jár egyszer egy vírusvédelmi szoftver, (eddig egyenértékű a Defenderrel, pluszban:) internet security és tűzfal, webes víruskereső, e-mail felügyeleti szoftver, levélszemét blokkoló, böngésző reklámblokkoló, alkalmazásfelügyelő és szoftverfrissítő, védett böngésző + biztonságos pénzügyekre elszeparált felület, jelszószéf évi 2 ezer forintos szürke licencért. Ez néhány példa, hogy mit ad a Kaspersky, a 15 modulból nem soroltam fel mindet. Illetve a programcsaládban még van VPN előfizetés, ha nem elég a 200 megás ingyenes adatforgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!