Mi az a minimalfélkonfig win8-hoz ami manapsag meg hasznalhato? Csak editor es gmailhasznalat lenne, még youtube se. Azert felkonfigra szol a kerdes mert azt tudom h 4 giga ram es 120 giga ssd a minimum csak az alaplap s proc kombora szol a kerdes.
Hm.
Csak editor és Gmail használathoz mi a francnak Win8?
Úgy gondolom hogy neked bőven elég egy XP is, az meg 486-tól kezdve bármin elfut! XD
#1 vagyok:
Win7-hez eddig a leggyengébb, még youtube-ozásra is használható konfigom amit szívességből csináltam:
IBM Thinkcetre
Pentium 4 Hyperthread
2.01 GHz
2 Gb DDR RAM
#1, #2-nek:
Megnézheted a gépemen! XD
Az elsődleges op-rendszerem XP.
Tökéletesen hibátlanul tud bármit.
Te igen fiatal vagy, igaz?
#6, #8-nak:
A kérdésed NEM egyértelműen Win8-ra szólt!
"win8-hoz ami manapsag meg hasznalhato?"
Ez így eléggé tág fogalom, ezért te magad is pontosítasz:
"Csak editor es gmailhasznalat lenne, még youtube se."
A kettő bizonyos mértékig üti egymást, erre próbáltam felhívni a figyelmed.
Csak editor, gmail, és TeamViewer használatához még egy XP is elég, tehát neked Win8 tekintetében bármi jó, amire még hajlandó felmenni.
De mivel feltételezem hogy a költséget szeretnéd minimalizálni, ezért nem értem hogy mi a francnak akarsz Win8 képes rendszert, ha az igényeidnek akár az XP is megfelel?
De ha semmiképpen nem akarsz XP-t, akkor még mindig ott a Vista és a Win7.
Fentebb már leírtam egyszer, hogy mire tudtam felrakni a Win7-et úgy, hogy még youtube-ozni is simán lehet vele. Az a konfig kemény 2500 forintba került! XD
#9 vagyok:
A Win8-hoz való ragaszkodásod az igényeidhez képest nagyon durván túlzó.
Mintha nekem kellene egy kocsi munkába járáshoz, de ragaszkodnék hozzá hogy legalább 200 LE-s legyen. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!