Ettől megfog változni az MTA serialom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most Windows 10 Pro-m van, és most szeretném feltelepíteni a Win 10 Pro N-et. Első kérdés hogy megéri-e, gyorsabb lesz-e valamivel. Vagy lesz-e nagy változás.A második pedig hogy az MTA (Multi Theft Auto) serialom megfog változni? Most a HDD-n volt a gta sa és az MTA is. Volt egy fix serialom, majd átraktam a gta-t és az MTA-t is az SSD-re és maradt ugyan az a serial. Régen volt még egy serialom, az is újra telepítés után, viszont ugyan úgy win 10 pro-t raktam vissza, csak egyből az SSD-re raktam mindkét játékot. Most új rendszerrel, friss aktiválással, HDD-re rakva, új serialom lesz? Bocsi hogy ilyen hosszan írtam le, de szeretném ha értené mindenki aki ezt olvassa, mert segítséget szeretnék kérni. Köszönöm előre is!2020. aug. 29. 02:25
1/4 anonim válasza:
Gyorsabb nem lesz a rendszer ugyanis annyi a különbség, hogy az N-es verzióban nincs médialejátszó.
2/4 A kérdező kommentje:
De ugye oda teljesen más termékkulcs kell, ezáltal gondolom más lesz a termékazonosító is. Ha az más, akkor elvileg más lesz a serialom is.
2020. aug. 29. 12:59
3/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy most sem eredeti a windowsom. 3 db paranccsal van aktiválva a parancssorból. Próbáltam keresni több kulcsot a Pro-hoz de sajnos csak 1 volt. Ha mégis lenne egy másik termékkulcsom, akkor elég lenne csak azt változtatni?
2020. aug. 29. 13:04
4/4 anonim válasza:
Hdd, vagy alaplap csere esetén kell a serial leválasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!