Ha lecserélném a monitoromat 21:9-es képarányúra mi változna?
Most egy 19" LG 194 ws monitorom van! Le szeretném cserélni egy LG 25UM58-P-re! Miben fog változni? Erősebb kártya kell hogy elbírjon a játékokkal? Mostani gépem:
amd phenom ii x4 955 8 gb ram msi gtx 660
ezzel a configgal egy mai játék pl: rainbow six siege gond nélkül fut! 21:9-es képarányban nemfog?
A 21:9 nem feltétlenül jelenti a 2k-t
Lecsó! Mennyi 2560X1080? Nekem többre jön ki, 3K felé közelít mivel képpontban számolunk. Összefoglaló táblázat:
#4 És akkor te mit mondanál? Én mindenképpen azt ,hogy ha ugyan olyan részletességben akar játszani mint eddig, a monitora natív felbontásán akkor vegyen gépet.
Off: Đe persze a 2. válaszoló azonnal lehord ,hogy feltétlen 2k-ra gondolok, nem feltétlen 2k-ra gondolok de kb azon a szinten van a monitor (én is azt a táblázatot néztem). Semmi érdemit nem tudott hozzászólni csak ,hogy nem feltétlen 2k, hát kösz.
#4 a 2k 2560x1440. az a 21:9 monitor 2560x1080. és te azt állítod, hogy a 21:9 az a 3k, és a nagyobb felbontás (2560x1440) a 2k? okkk
kérdésre:
mi változna? hát a fovod jócskán. meg az fps-ed is kb. a harmada lenne.
én a helyedben a 16:9 fullhd-hoz ragaszkodnék, 21:9-hez már komolyabb konfig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!