Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alkatrészekből állítsam...

Milyen alkatrészekből állítsam össze a gépházat? . Az ár nem számít csak jó erős alkatrészek legyenek! .

Figyelt kérdés
Nagyából én ilyenekre gondoltam : 12 magos proci ,12 Gb ram,a minimum videó kártya 4 Gb 512bit. meg még a többi alkatrészekre . Milyet ajánlnátok ?
2010. aug. 5. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

uhúú gyerek te nagyban gondolokozol

Intel core i7 a legerősebb modell

kingmax 12gb ram

5970 x 2 videókártya

2tb vinyó

ezt meg is akarod venni?

2010. aug. 5. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, kamu kérdés.
2010. aug. 5. 16:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezért mért kell írni hogy kamu kérdés, mert neked nem telik rá ?
2010. aug. 5. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó erős gépházat szerintem betonból csinálj. :) Jó erős gépet pedig PC alkatrészekből. Van jó pár oldal ahol össze válogathatod a cuccokat : [link]

ha nem értesz hozzá kérhetsz segítséget vagy mindenből a legdrágábbat válaszd ha már telik rá. :)

2010. aug. 5. 19:21
 5/6 anonim válasza:
tessék itt a neked való... [link]
2010. aug. 5. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
58%

már csak azért sem éri meg a legdrágább gépet megvenni mivel a mostani vagy az 1év múlva kijövő játékok ugyanúgy fognak futni pl egy hd 5850-en mint 2db 5970-esen. és mire érezhető különbség lenne már a dx11 gagyi lesz pl a dx 12-13-hoz képest. Inkább vegyél egy jó gépet 300ezer forint körül és 2 év múlva is vegyél egy másikat 300ezerből! A feltételezésem csak akkor állja meg a helyét ha csak normál/gamer user vagy. viszont ha renderelni akarsz rengeteget, meg konvertálni 40-50 gb-os full hd filmeket és fontos hogy hamar meglegyen akkor megértem, vagy ha szerverként akarod használni a gépet de van rá 10ezer forintom hogy nem erre kéne mert ha igen akkor te tudnád hogy milyen alkatrészek kellenek neked!

Meg látszik is hogy nem értesz hozzá, csak dobálózol a szavakkal pl 12 magos proci sima asztali gépekbe egyenlőre nincsen csak 6 magos. Csak szervergépekbe lehet 12 magos procikat tenni (azt hogy milyen alaplap kell egy szervergépbe azt nem tom ehhez nem értek) meg 12 gb ram is értelmetlen lenne ha nem számít a pénz, mivel az hogy is jönne ki 3db 4 gb-os,aminél már jobb a 4db 4gb-os hogy quad channel legyen és úgy 16 gb. az ilyen embertől frászt kapok . rengeteg pénze van és vesz egy fullos gépet de azt se tudja hogy minek, mikor tudná kihasználni azt a teljesítményt, de ő menő mert neki van a legjobb gépe a suliba. na m1 további szép napot!

2010. aug. 5. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!