Megvennétek ezt a gépet ennyiért?
Figyelt kérdés
110ért sok vagy kevés?
Alkatrészekben lehet buktató?
1,5 éves konfig, gari nélkül (nem találja).
Ennyi infót kaptam:
Alaplap: Asrock b250
Proci: Intel i5-7500 kabylake(?)
Videókártya: gtx 1060 6gb
Ram: 8gb ddr4 2400mHz
Táp: 500W CoolerMaster
Winchester: 1,5Tb
2020. aug. 27. 12:28
1/20 anonim válasza:
Reális az ára. HDD lehet hibás. Meg mondjuk bármi lehet hibás, ez majd csak használat közben derül ki. Lehet pl. melegített a VGA.
2/20 A kérdező kommentje:
Melegített? Az hogyan derül ki?
2020. aug. 27. 12:39
3/20 anonim válasza:
Úgy, hogy 1-2 hét v hónap után elkezd csíkozni a kép. De nem ebből kell kiindulni, lehet, h hibátlan az egész.
4/20 anonim válasza:
én lealkudnám 100-ra :D meg valami teszt-ekkel lehet ellenőrizni sok mindent, pl vinyónál hd sentinal hogy hány %os meg ilyenek.
5/20 A kérdező kommentje:
1 venti van hátul egyébként.
2020. aug. 27. 12:59
6/20 anonim válasza:
"Alkatrészekben lehet buktató?"
Persze, foleg ha "gari nélkül (nem találja)" van, es o maga nem vallal egy 1-2 hetes probagarit.
8/20 anonim válasza:
Úristen mi az a retek ott a kártyán? :O
Én már csak ezért is passzolnám...
9/20 A kérdező kommentje:
50-60 fokosak nagy játék közben
2020. aug. 27. 13:10
10/20 anonim válasza:
A VGA kicsit gyanús, hogy megázott. 1 db RAM modul=single channel. MiniITX lap... hát játékra nem venném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!