Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videó kártya hiba?

Videó kártya hiba?

Figyelt kérdés

Elég pici a gépházam, plusz az alaplap is microatx, tegnap piszkáltam az egyik ventilátort, hogy tudom e a 3 pines fordulatát szabályozni, és közben egykétszer hozzá ért az újjam, illetve a gyűrűm a videó kártya tetejéhez (nincs backplate), és fekete volt a kép. Jó mondom volt már ilyen, gépet újra indítom minden okés. Csak azóta néha előfordul, hogy mikro betölt a windows, akkor ilyen érdekes kockák jelennek meg a képen, akkor megint újraindít, aztán jó (ez sem mindig jön elő).

Érdemes lenne picit a kártya tetejét alkohollal (arcszesz, nincs izopropil alkoholom) megtörölni finoman?

Amúgy még valami drives hibára gyanakodnék, hisz a biosban, és míg tölt a windows, teljesen jó a kép. Nagyon picit undervoltolva van a kártya.

2020. aug. 26. 09:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha a driverrel eddig nem volt gond, akkor nyilván a fizikai kontakt okozott valamit a kártyánál. Vagy a slot, vagy a kártya defektes, én ott babrálnék valamit. Az alkohollal óvatosan, nem kell, hogy bármit megmarjon.
2020. aug. 26. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!