Milyen legyen a következő videó kártya?
i5 6400-am van, és egy 4gb-os rx 570-em, meg 16gb ramom.
Érezheő, meg afterburnerrel látható, hogy a vga a leggyengébb láncszem, így az lesz majd cserés. Platformot nem akarok váltani, igen tudom nagyon jó a ryzen, de egyenlőre marad ez, vga-t is használtan venném.
Mire lenne érdemes cserélni?
lol. Már előre védekeznek a fanboyok miatt :D
Egy dolgot nem írtál, hogy mennyit szánsz rá. te már elboldogulsz amd kártyával is, így első körben én egy 5700xt-t ajánlok. Ha van még pénz, akkor a 2070 super is jó választás lehet.
Vagy, vársz. Nemsokára kijön a következő generáció, tele lesz használt de jó kártyákkal a piac.
Az a baj nem túl sokat...50et max.
Rx580at néztem, és dobna azért a teljesítményen, mert nekem itx kártyám van, vissza van fogva, illetve a hűtése sem combos, de most egyet ugrani nem sok értelme lenne ugye...szóval lehet marad egyenlőre:)
Ha kicsit több lenne a keret, GTX 1070-et ajánlanám, ott bőségesen lenne előrelépés.
50-ből sajnos tényleg nincs nagyon más, mint az RX 580 8 GB (lehetőleg Nitro+ hűtéssel), ott azért szerényebb javulást éreznél csak, bár lenne azért valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!