Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Wlan adaptert vagy wlan...

Wlan adaptert vagy wlan sticket szeretnék venni. Működni fog az 5Ghz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lenne egy régi laptopom, de csak a 2.4 Ghz elérést engedélyezi. Mivel elég sokan használják a netet, arra gondoltam veszek egy Usb adaptert (sztem jobban veszi a jelet mint a stick). Instalálás után a gépem tudná venni az 5Ghz hálózatot is? Mennyire jók ezek az adapterek? nagy a sebesség veszteség? Előre is köszi!

#GHz #WLAN adapter #Wlan Stick
2020. aug. 24. 17:23
 1/3 Derwer ***** válasza:

Ha olyat veszel amiben van 5ghzes antenna akkor tudni fogja. Rá lesz írva a dobozra.

Sebesség vesztes nincs. Max ha USB2re valami brutal AXes interfészt raksz. (usb2 480mbpst tud)

Ez az USB adapter VS USB stick Nem tudom mi a különbség. Talán a külső VS belső antennás dolgot vetted így ketté?

2020. aug. 25. 00:36
 2/3 A kérdező kommentje:
panzióban vagyok. A tulaj osztotta ketté a routert. Viszont elég lassú és pinges a net (nagy a válaszidő) , így abban reménykedek h egy adapter megoldja a problémát. jelerőség maximum
2020. aug. 25. 05:15
 3/3 Derwer ***** válasza:

Kettéosztotta a routert. Baltával, vagy hogy ?

Egészen véletlen nem egy mobilnetről van szó? Ha igen, akkor a wifi adapter nem fog segíteni, a WAN oldalon van a szűk keresztmetszet.

2020. aug. 25. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!