Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek számítógépet...

Szerintetek számítógépet addig kell használni ameddig nen megy tönkre teljesen? Addig csak pénz kidobás szerintetek? Van itt olyan aki addig nem vesz gépet ameddig nem megy tönkre teljesen?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Addig kell használni, amig eleg az igenyeidnek. Pl cor2duoval mamár nem lehet 3A jatekokat játszani, de még mukodik.
2020. aug. 24. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Én pl. akkor veszek új gépet ha a régi teljesen tönkrement. Mondjuk én 95%-ban munkára használom (CAD, beágyazott rendszerekhez szoftver fejelsztés, oktató anyagok). 1%-ban nem nagy gépigényű játékok (pl. passziansz, aknakereső), a maradék a webböngészés, facebook stb. Így ha megveszek egy aktuálisan felsőkategóriás gépet az kb. 6-8 évig kiszolgál. Bár legútóbb a windows7->10 váltás miatt kellett új gépet venni, mert a 12 éves teljesen jó állapotó, jól használható gépemen nem futott a windows 10.

De ez nagyon alkalmazás, és felhasználó függő. Nyilván aki gamer neki kell a legújabb hardver mert a játékok nagyon kérik a hardvert.

2020. aug. 24. 15:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Core2 douval meg netezni filmet nézni még lehet vele
2020. aug. 24. 15:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Főleg xp gépek már nem is támogatják Windows10ezt maximum csak windows7etet
2020. aug. 24. 15:12
 5/11 A kérdező kommentje:
De hogyan lehet tökéletesen lehet filmeket nézni netezni irodái munkára megfel 8èved gép még akkor nem érdemes venni
2020. aug. 24. 15:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Általában 8-10èvet szoltak bírni asztali pc
2020. aug. 24. 15:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Szoktak
2020. aug. 24. 15:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem veszek egész gépet. Alkatrészeket veszek bele. Mindig egy kicsivel jobbat az előzőnél. Így fejlesztek. Nem kerül egyszerre sokba. Nincsenek 100 ezreim egyben, komplett új gépre. Mondjuk én nem játszom, csak netezés, filmnézés, zenehallgatás.
2020. aug. 24. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb én 8 éves gépet cseréltem le. Azért, mert megjelentek youtube-on az 1080p 60fps videók, és már azokat se tudtam nézni rendesen. Akkor kell cserélni, mikor már nem tudod használni arra ami neked a legfontosabb.
2020. aug. 24. 16:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Addig kell használni ameddig akarod.

Van aki évente cseréli az újabb és újabb alkatrészeket, hogy mindig a "csúcs" legyen neki. Más meg elvan 10+ évig is.

Nyilván igényszint és pénztárca függő is. Lehet 10+ éves gépen is Gyakorizni, filmet nézni.

2020. aug. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!