Az miert lehet hogy hipergyorsan merül a telom akksija 2 napja es lassan töltödik fel?
Figyelt kérdés
Nagynehezen geltöltött 23%-ra.
Bekapcsoltam, megneztem a facen a hirfolyamtos görgettem egyet kettöt, aztan a gyk-n 2-3 kérdèst es màr 13%-on van.
Bekapcsolas ota eltelt 3 perc es mindjart megint lemerül hiaba van töltön. Gyorsabban merül mint ahogy tölt
Alkalmazàsokban nincsenek futo folyamat frissitö fàjlaim.
#Samsung S5 #gyorsan merül az androidos telo
2020. aug. 20. 15:03
11/12 A kérdező kommentje:
Kiirta a telom, hogy "Rendellenes akkumulàorhasznàlat." " A Firefox 3.2 %-ot hasznàlt az elmult oràban"
Mit tegyek? Mi lehet az oka ennek?
2020. szept. 17. 15:44
12/12 anonim válasza:
Egy S5 telefonról beszélünk(gondolom), ami már egy elég régi telefon, egy aksi nem fog 10 éveket kibírni, kb olyan 2-3 évet. Gondolom nem nagyon szeretnél új aksit venni bele, de nincs már más lehetőség(Olyan 5000 ért kapsz újat). Ja és megpróbálhatod ezeket az akkumlátor tartalékos appokat, de azok se fognak olyan nagyon segíteni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!