IPhone 4S Hipergyors merülés?! Lehet baj ha 3 hónapja PC USB portjáról töltőm?!
Figyelt kérdés
Hipergyorsan merül az almám és nem tudom az okát. fényerő 20%, minden kikapcsolva, gps szolgáltatások térképre korlátozva push átküldés csak viber és facebook, Parallax kikapcsolva és sima jpg háttér van beállítva. de így is..
(ios 7.0.4 tegnap este Restorálva)
2013. dec. 19. 18:55
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy beadta a kulcsot az akku. Van ilyen sajnos.
Az USB-s töltésnek nem lehet ilyen következménye. Sőt a lassabb töltés jobb az akkunak.
3/8 A kérdező kommentje:
2 és fél óra alatt: 83%-21%-ra. A telefont kb áprilisban vettem és 2 hete jött elő hírtelen ez a hiba.
2013. dec. 19. 19:21
4/8 A kérdező kommentje:
Mellete tudtok ajánlani valami info progit amivel ellenőrizhetem az állapotát?
2013. dec. 19. 19:39
5/8 anonim válasza:
Ha még garis, akkor vidd vissza kicserélik.
Ha nem, akkor vagy rendelj egy akkut és cseréld ki, vagy ha nem mered szétszedni, akkor nézd a beszeljukmac.com-ot. Ott szokott lenni iPhone szervíz akció és van, hogy olcsóbban cserélnek dolgokat.
Vagy vidd szervízbe minél hamarabb, mert a rossz akku fel is robbanhat.
6/8 A kérdező kommentje:
Elméletileg 1 év gari van rá. De volt kijelző és hátlapcserén az iPhoneDoki-nál. Nem tudom, hogy érvényes-e a gari. Köszönöm az eddigi segítségeteket. :D
2013. dec. 19. 19:46
7/8 anonim válasza:
i-Doki elég jól dolgozik, így talán még van hozzá gari.
8/8 A kérdező kommentje:
Remélem. Media Marktban vettem.. Köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 19. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!