Intel oldalon jelenleg milyen processzort ajánlotok játékra?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 12:16
1/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Nem ártana tudni, milyen keret áll rendelkezésre. De a 10400 tényleg nem rossz egyébként.
5/7 anonim válasza:
Én azt javaslom keress videókártyát előbb, a játékok teljesítménye sokkal inkább függ attól. Keretet nem adtál meg pénzben, így lehetetlen bármit is ajánlani. Viszont ha megvan a GPU akkor már rá tudsz keresni milyen CPU ajánlott mellé ami se nem húzza vissza, se nem marad kihasználatlan.
6/7 anonim válasza:
Bár a kérdés az Intel cpu-kra vonatkozott, mostanában sokszor hallom, hogy a sokmagos amd ryzen féle cpu-k jobban megérik. Tudom, fura ezt hallani, régen én is a berögzült intel + nvidia híve voltam, de változtak az idők.
7/7 anonim válasza:
i5-8600K jelenleg mindenre elég.
Ez legyen a max, ennél drágábbat felesleges venned. Ahogy más is írta, a videokártya a húzósabb tétel, ott kell igazán belőnöd, hogy mi a cél, milyen játékoknak kell futnia. Memória minimum 16GB legyen.
Ha pedig szeretnél még kicsit segíteni a gépeden, akkor legalább az oprendszer SSD-n fusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!