Ez a lap jó lenne ehhez a procihoz?
Én annyira nem értem akik mai napig új alsó és közép kategóriás procikat meg kártyákat akarnak húzni. Ez egy 4 mag 4 szálas proci. Húzhatnád 6ghz re is folyékony héliummal hűtve akkor sem adna olyan sima játékélményt proci igényes játékoknál mint 6 8 magos társai.
A másik meg hogy se a 320 se az új 520 lapok nem támogatnak OC t ahogy előttem is írták.
#3 6 ghz en megkockáztatom hogy dehogynem, azért itt a matek elég egyszerű, teljesítmény = IPC*órajel, de nyilván nem menne még ötig sem. A tuning sosem olcsóbb alternatíva, ha egy adott teljesítményszintet akarsz megcélozni mindig* olcsóbb olyan procit venni ami gyárilag tudja amit akarsz.
*volt egy-két eset elvétve pár tuningbajnok hardverrel az évek alatt, de messze nem ez az átlag. Pl amikor 3 magos amd ből lehetett 4 magosat varázsolni mert csak letiltották az egyik magot, vagy amikor az nvidia nem hagyta hogy a gyártók tuningolják az 1070ti okat, hazavitted aztán 3-4 perc után puff, lett egy olcsóbb 1080 ad. De kb ennyi is jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!