Milyen videokártya az ideális ehhez a procihoz?
Figyelt kérdés
Sajnos régi procim van egy Intel core 2 quad Q9400 az a kérdés vehetek ehhez egy gtx 960 4gb - ot?2018. febr. 11. 12:42
1/6 anonim válasza:
Belefér szerintem simán.
970-nél lehetne esetleg proci limit játékoknál.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. febr. 11. 13:16
4/6 anonim válasza:
Mehet, persze, csak a legtöbb játék 1080p-ben is akkora CPU limittel fog futni hogy megszólal.
GTX 1050-től erősebbet venni mellé abszolút nem látom értelmét. A tuning pedig még így is nagyon elkélne. Mai viszonylatban sajnos nem túl erős már ez a Quad, tapasztalat.
5/6 anonim válasza:
Igen vehetsz, de ennél nagyobbat már nem éri meg hozzárakni.
6/6 anonim válasza:
szerintem nem érdemes nekem i5 6500 van és az is egy guriga takony semmire nem jó még ez mellé sem vennék komoly kártyát mert semmit nem ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!