A Windows 10 2004 19041.423 frissítést követően miért látom az asztal képernyőjén a hardware adatokat?
Figyelt kérdés
Logon Server
MAC Address
Machine Domain
Memory
Network Card
Network Speed
Network Type
OS Version
Service Pack
Snapshot Time
Subnet Mask
System Type
User Name
Volumes
Nem vagyok belépve szerverbe
2020. aug. 13. 18:52
1/3 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de gondolom, erről szól a frissítés. Tehát lehet, hogy ez direkt ilyen, és ez van mindenki másnál is. De amúgy lehet,hogy valahogy el lehet rejteni. Tehát pl valami ilyen asztal személyreszabása; és akkor adatsor elrejtése, vagy ilyesmi,hátha létezik (én nem ismerem a Win10et)
2/3 A kérdező kommentje:
G*ci csak az alap háttérképet állítottam át egy másikra és vissza az eredetire a Windows logóval és el is tűnt, magic.
2020. szept. 1. 02:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!