Windows 10 64bit rendszerben mi a numerikus kódja a spanyol "ny" betűnek (ñ,Ñ)?
Figyelt kérdés
Kerestem interneten, de amiket találtam kódokat mindegyik más karaktert dobott ki és egyik se volt az amit szeretnék. Tudtok ebben segíteni?2020. júl. 7. 20:47
1/3 anonim válasza:
Ha telepítetted a nyelveket, akkor jobb oldalt alul a tálcán van a nyelv ikon csak váltasz spanyol billentyűre majd vissza magyarra.
2/3 anonim válasza:
"The lowercase ñ can be made in the Microsoft Windows operating system by doing Alt+164 or Alt+0241 on the numeric keypad (with Num Lock turned on); the uppercase Ñ can be made with Alt+165 or Alt+0209."
Forrás: [link]
3/3 anonim válasza:
Az Office szimbólumok között pedig nálam alapból az Alt+Ctrl+1,n van megadva az ñ-hez, de mivel én gyakran használom, egy rövidebb billenytűkombinációt rendeltem hozzá.
Amúgy egyetlen karakter miatt szerintem nem éri meg átállítani a billentyűzetkiosztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!