Vettem egy Asus rx 570 4gb ot szinte teljesen újat 55000 ért, aztán rá néztem az árakra és ez a kari a 8gb os jelenleg 50000 viszont már nem tudom visszamondani mert lassan 3 hónapja nálam van és részletekben fizettem ki neki 3hónap alatt?
Figyelt kérdés
Akkor ez most megérte? Mert kicsit úgy érzem át lettem verve hardveraprón kb 30 ért mennék kérek véleményeket mindent meghalgatok. ( Régóta vagyunk barátok és már többször üzleteltunk eddig mindig olcsóbban is adott mindent mint amit ér, de akkor ezzel miért vert át? Az eddigieket akarta kompenzálni vagy mi?2020. aug. 12. 14:31
1/4 anonim válasza:
A 2 kártya között semmilyen sebességbeli különbség nincs. Ha full hd ban játszol, akkor mindegy melyiket veszed. ha qhd ban, akkor a 8bg jobb. Árkülönbség is minimális.
2/4 anonim válasza:
#1 a gta5 es meg sok jate fullhd ultrán tobb mint 4gb vramot eszik.
Kerdezo: azt tudom javasolni, hogy ne nezegesd az arakat miutan megvetted. A szamitastechnikaban napok alatt valtoznak az arak.
3/4 anonim válasza:
igaz. Megnéztem néhány tesztet, eléggé a határon van a 4gb. az újabb neveknél még kevés is sajnos.
4/4 anonim válasza:
A 8GB-os változattal jobban jártál volna. Bár ez attól is függ, hogy milyen a többi a hardver és, hogy milyen beállításokon játszol. Ma már magasabb beállításokhoz kevés a 4GB VRAM (bár itt is vannak kivételek), ezért inkább egy 6GB-os kártyát érdemes venni minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!