Mi a baj a CD-írómnak?
Sziasztok!
Van egy CD-m, amire tegnap tettem egy zenét, de nem enged!
Ezt írja ki:
A meghajtóban lévő lemez nem írható vagy megtelt.
Helyezzen be egy üres, írható CD-t a meghajtóba, vagy egy olyan lemezt helyezzen be, amelyen van elég hely a CD-re írandó összes fájl tárolására!
Mj: az írható CD olyan CD, amely a CD-író eszközzel (CD-R vagy CD-RW) hagyományos vagy zenei CD-re konvertálható. A felvétel után a CD-t bármely CD-ROM meghajtóban vagy CD-lejátszóban használni lehet.
Megnéztem, hogy nem-e teljesen foglalt, de ezt írja:
Foglalt terület: 0 bájt
Szabad terület: 0 bájt
Az meg nem lehet, hogy nem írható, mert akkor tegnap, hogy tudtam rá írni???
Van nekem egy olyan programom is, hogy Ashampoo Borning Studio, de ahhoz meg végképp nem értek! De ha elmagyarázzátok, hogy ott, hogy lehet, én azt is szívesen meghallgatom!
Vagy az is lehet, hogy nekem CD-R80-om van és nem CD-R!
Az is számít?
Én nem értek a gépekhez, azt se tudom, hogy ez a hardverekhez tartozik-e vagy sem! Mindegy! Légyszi segítsetek, mert nyakamon a haverom szülinapja!
Lezártad a lemezt,nem lehet többet írni rá.
Írás előtt be lehet állítani,hogy "több menetes" legyen,ekkor nem zárja le és később folytatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!