Mi lehet a baja a dvd-írómnak?
Figyelt kérdés
Beolvassa a dvd-ket,de mikor irni akarok,csak image driver-be ir...Szerintetek mi lehet a gond?2009. máj. 31. 17:55
1/9 anonim válasza:
Az író programodat állítsd vissza image-ről a rendes fizikaira...
2/9 A kérdező kommentje:
De nem birom...és ez a baj...
2009. máj. 31. 20:20
4/9 A kérdező kommentje:
Nero 9
2009. jún. 1. 01:15
5/9 ceri válasza:
A mostani Windows-om nekem is ezt csinálja Néro 6-7 - nél is.
Szerintem valamelyik virtuális CD író progi csinálja. Én úgy emlékszem, hogy miután feltettem az Ultra Isot azóta nem talál a Nero (de más író szoftver sem) fizikai írót a gépben. Egyedül a StarBurn-el tudok írni.
Félő, hogy csak egy WIN újra install oldja meg a problémát.
Még szerencse, hogy másik oprenszer is van a gépemen. Azon működik az írás.
6/9 anonim válasza:
Virtuális mh. nekem is állította már el az íróm.
Tehát, ha elindítod a BurningRom-ot, bejön két ablak, bezárod az első ablakot, a következő ablakban nem tudod átállítani az "ImageRecorder"-t a fizikai íródra?
7/9 A kérdező kommentje:
nem,nem tudom...de megszereztem a StarBurn programot,és avval tökéletesen működik,szóval köszönöm...Sokat segitettetek...
2009. jún. 1. 14:28
8/9 anonim válasza:
Ja esetleg másik író...pl AshampooFree...a Nérót szedd le és tedd újra, akkor jónak kéne lennie...
9/9 anonim válasza:
Én a mini nérot használom de nem állít el semmit nekem müxik alapból nem kell állítani semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!