LevaLevikee kérdése:
Hogyan lehet bírok egy második merevlemezt telepíteni?
Figyelt kérdés
Nah, van egy laptopom abba beszereltem egy ssd-t bekötöttem a szalagkábelt is meg minden, de utána az ,ez a gép'-nél nem találom, és nem tudom, hogyan kellene telepíteni egy új meghajtóként, mondjuk egy ,E'-re vagy ,F'-re. Valaki tudna segíteni?2020. aug. 10. 09:55
1/10 anonim válasza:
Lemezkezelőben ha látszik, akkor ott kell neki egy új betűjelet adni, ezzel hozzáadódik az rendszerhez mint önálló meghajtó.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát látszik, csak utána nem tudom, hogy mit nyomjak... ha a frissítésre rányomok azzal tudok adni egy betűt? Mert őszintén meg mondom, még nem csináltam ilyet.
2020. aug. 10. 10:06
3/10 anonim válasza:
Még annyit mondanék, ha az elsődleges meghajtód nem ssd, akkor jobb lenne vagy átklónoztatni a rendszert, de ha nem, akkor legalább a swap-ot átpakolni rá.
4/10 anonim válasza:
Lemezkezelőben: jobb klikk a meghajtóra (akár a kötet oszlopban a szöveges részben, akár a vizuálisban, majd "meghajtóbetűjel és elérési út módosítása" - itt pedig hozzáadsz egy új betűt.
5/10 anonim válasza:
Lemezkezelőben rámész a lemezél a kockára nem lefoglalt terület -re kattintva ->új egyszerű kötet..
6/10 A kérdező kommentje:
Az első az SSD egy m.2 1 TB-tos ssd, és betettem egy 240 GB felismeri meg minden csak nem tudom hogy azt a betűt hol írhatom be?
2020. aug. 10. 10:14
7/10 A kérdező kommentje:
Ez egy laptop, elszögezem előre!
2020. aug. 10. 10:17
8/10 anonim válasza:
Oké, de most az új SSD sorában mit ír a lemezkezelő? Megnézted a videót (4 perc után kb)
Nem lefoglalt ?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem bírtam még megnézni, mert itt válaszoltam, ha nem vetted volna észre...
2020. aug. 10. 10:23
10/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem a videót, köszönöm a segítséget!
2020. aug. 10. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!