Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csgo közben random leállt a...

Csgo közben random leállt a gépem, miért?

Figyelt kérdés

Legutóbb kb. 1 hete volt tisztítva(kifujkáltam a port stb). Ma elkezdtem csgozni egy magyar szerveren es random leállt, nem hallottam hogy nagyon zúgna(szokott) mert füles volt rajtam.

Komfigom:

Proci:AMD A10 5800K

Videókártya:Nvidia GTX 1050 TI

2 db. Hyperx blue memória (asszem 8 gb)

Cooler Master nem tudom pontosan milyen táp (600W)

2020. aug. 8. 13:22
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja és utána kiírta hogy Windows normál módú indítása, csökkentett módú stb...

Olyan mimt amikor elment az áram, de nem hiszem hogy elment mert a routernek kell idő mire újra bekapcsol, de az végig világított (WIN 7 64)

2020. aug. 8. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Esemenynaplo? Gyanitom "kernel power" bejegyzest latsz majd benne, es akkor eselyes, hogy taphiba.
2020. aug. 8. 13:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendben megnézem
2020. aug. 8. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Túlmelegszik.
2020. aug. 8. 13:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Hol is kéne ezt látnom? Mert én nem látom sehol, utána olvastam a kernel powernek egy kicsit, de nem indult újra magától, hanem nekem kellet bekapcsolnon
2020. aug. 8. 13:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok még egyből új dolgokat venni, milyen processzor hűtő amit ajánlasz?
2020. aug. 8. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Először csekkold a hőmérsékleteket: Aida64 ingyenesen letölthető. GPU-hoz: Furmark
2020. aug. 8. 13:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj anyámék sose engedik hogy letöltsek akármit is :/
2020. aug. 8. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az AIDA bizonyos korlátok mellett ingyen is használható program, amihez kell, arra az is elég. (NEM kell hozzá torrent, se egyebek)

"Nem tölthetsz le semmit" - Ez gyakorlatilag olyan, mintha nem is engednének a gép elé.

2020. aug. 9. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!