Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tennék össze nekem a...

Hol tennék össze nekem a számítógépemet Budapesten és környékén?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Darabokból összegyűjtöttem a számítógépemet, gondolván, hogy majd összeteszem,de most úgy döntöttem, hogy inkább hozzá értőre bíznám. Hol tudnának segíteni nekem ebben?

Ipon? Mit kellene csinálnom? Betelefonálhatok,hogy szeretném elvinni a számítógépemet hozzájuk a Hungária körútra ,egyeztetünk egy időpontot és összeteszik?

Köszönöm

2020. aug. 4. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2020. aug. 4. 05:39
 2/3 anonim ***** válasza:
85%

Ha az én üzletembe jönnek valaki egy marék alkatrésszel, én nem vállalnám garanciázás miatt. Ha valamiért nem megy a gép, nem tudom bizonyítani hogy az alkatrész a hibás, nem én rontottam el. Ha nálam veszed az alkatrészeket is és úgy nem jó valami, egyértelmű a felelősség.

Nem azt mondom hogy nem fogják vállalni, hanem hogy nem hiszem hogy könnyen találsz ilyet.

2020. aug. 4. 09:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
PCX
2020. aug. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!