Nemrég vettem egy rx580-at amit hogyha erősebben meghajtottam lelőtte a gépet azt visszaküldtem és vettem egy másikat ezzel még nem tapasztaltam ezt. Rx580 4gb típusú videókártyához elég a deepcool de580 tápegység?
Figyelt kérdés
(Vagy csak az a kártya amit vissza küldtem volt a rossz?)2020. júl. 31. 23:24
2/2 anonim válasza:
Maga a táp(széria) nem épp egy minőségi darab - plánehogy a versenytársakkal ellentétben a típusszámban megemlített 580 - ami a terhelhetőségre utalna - valójában csak csúcsterhelés, nem a folyamatos terhelhetőség - ami csak 450 W - a 12 V-os ágon elvileg max 400 W-tal terhelhető ( [link] ).
Ha nem valamilyen túlhajtott videokártyáról volt szó - mint például ez:
hanem egy alap modellről - mint például ez:
és nem volt mellé egy nagyfogyasztású processzor, akkor egy normális 450 W-os terhelhetőségű tápnak "elvileg" bírnia kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!