Miért van az,hogy ha laptopot venne az ember,akkor úgy árulják,hogy nincs feltelepítve előre az operációs rendszer?
Figyelt kérdés
Oké,hogy fel lehet rá tenni,de hogyhogy sok üzlet anélkül árulja?Csak kíváncsiságból kérdezem.Mert akkor olyat teszel rá,amilyet akarsz?Most nem aktuális,de mindíg nézegetem a kínálatot. :)2020. júl. 29. 12:00
11/16 anonim válasza:
Nem kínlódnak, árulnak gépeket (specifikáció szerint) üresen is.
12/16 anonim válasza:
#11: Mutass már nekem legalább EGY olyan laptopot, amin alapból nincs SEMMILYEN rendszer!
13/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
Oké, a webshop odaírja, hogy nincs rajta rendszer, de pl. a laptop.hu-s acer leírásában ott van, hogy Linux, azaz ugyanaz a használtatlan Linpus van rajta, mint általában az Acer-eken, a webshop meg inkább odaírja, hogy nincs rajta rendszer, mert a mezei vásárlónak csak a Windows a rendszer.
Szóval ezeken a gépeken is 99% hogy van valami, csak nem Windows.
15/16 anonim válasza:
Írtam, hogy nem mindre igaz. Azért a 99% szerintem erős túlzás, csak mert így gondolod. Írhatsz a webáruházaknak, és kérdezz rá, engem is érdekel.
16/16 anonim válasza:
Amúgy feltettem a kérdést a jogi témáknál:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1061..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!