Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért laggol/akad a gépem...

Tarkotamas kérdése:

Miért laggol/akad a gépem újra telepítés után?

Figyelt kérdés
Cső! Van egy laptopom amit kb nyár elején vettem, 8.1 volt rajta, töjéletesen működött, semmi akadás, semmi lagg. Elkezdett melegedni szóval újra pasztáztam, meg újra telepítettem a rendszert. Viszont újra telepítès után valamiért a gép elkezdett akadni, rányomok valamire és beakad, a jobb klikk lenyomásakor beakad és a többi. Valaki esetleg valami tippet?
2020. júl. 29. 08:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Első ötletként valamiért egy hibás HDD-re gondolok...

Töltsd le a hdd sentinelt (magyar progi), és küldj egy képet róla, hogy milyen százalékokat ír (kepkuldes.com. )

2020. júl. 29. 08:47
 2/13 A kérdező kommentje:

[link]

(Képfeltöltés oldalt nem engedi...)

2020. júl. 29. 09:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Hááát... a hdd az 100%-os kéne legyen mindkét értéknél, szóval tuti azzal is van baj.

Még kérem itt kicsit a kollégák segítségét, mondjanak véleményt.

2020. júl. 29. 09:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Igazából, Sokszor előfordul az is, hogy A program nem válaszol stb. De ha a hdd akkor nem értem, hogy miért csak újra telepítés után?
2020. júl. 29. 09:19
 5/13 anonim ***** válasza:

@2 a kepkuldes.com oldalt használd.

Ez az imgur nagyon szinvonalon aluli..

Mobilon vagy bejelentkezést és programinstallálást követel (ami nincs) vagy olvashatatlanul homályos képet mutat..

2020. júl. 29. 09:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Melyik nyár elején?:D Mert az én 5 éves HDD-ben van 660 nap futási idő, ebben meg már most van 397 nap.

Pontos notebook neve? Szerintem nincs fent vagy hibásan van fent a videokártya illesztőprogram (esetlegesen le van tiltva) és a processzor IGP-jével próbál mindent megoldani, az ilyen problémára jellemző.

Hivatalos oldalról szedd le a legfrissebb videokártya illesztőt, nvidia vezérlőpultban állítsd át fixen GPU-ra a használatot ( https://www.youtube.com/watch?v=_B8mFY-Ud0Y&t=4m18s )

2020. júl. 29. 09:36
 7/13 A kérdező kommentje:
És ha nem Nvidia a videókártxa?
2020. júl. 29. 10:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Kártya*
2020. júl. 29. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Melyik nyár elején? - 1998 . . ;-)
2020. júl. 29. 10:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Na, de amd videókártyát hol tudom beállítani? Mivel nvidiaról volt szó fentebb.
2020. júl. 29. 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!