Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehetne tenni? Mi a teendő?

Mit lehetne tenni? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Megvettem ma egy RX570-et, bekötöttem normálisan, feltelepítettem az illesztőprogramot hozzá és utána már egyik játék sem indult el, ami eddig elindult.

Egy XFX Radeon HD5750-et cseréltem le. Látta a kártyát az eszközkezelőben mint RX570, de oda volt írva egy hibakód: 43, a monitoromra DVI-D-Sub átalakító hiányában nem tudtam rákötni a gépet így kötöttem rá a TV-re (4K) HDMI-n keresztül. De ott is maximum csak 1920x1080-at engedélyezett felbontást. Visszatettem a régi kártyát de már azt sem ismeri fel.Feltettem ahhoz is újra az illesztőprogramot de semmi. Azt írja: Szabványos VGA grafikus adapter.

Alaplap típusa: MSI-Z77A

Nem tudom mit csináltam rosszul, rossz a videókártya, vagy nem állítottam át valamit a BIOS-ban? Kérlek segítsetek, ha hétfőig nem javul visszaviszem a kártyát.

2020. júl. 25. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Grafikus eszközzel kapcsolatos, 43-as hibakódú problémák elhárítása.

1)Az illesztőprogram eltávolítása és újratelepítése

2)Az eszközillesztő frissítése

2020. júl. 25. 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Én azért megpróbálkoznék a ddu val (leszedi teljesen az előző drivert), majd az új drivert telepíteném.

Tudom, nem ezt írják a ddu honlapján, tudok olvasni. Viszont általában megoldja az ilyen jellegű problémákat.

[link]

2020. júl. 25. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!