Van egy asus laptopom (Fn5), és egy külső vinyóm hozzá amire ráakarom tenni az xp-t. Mi a teendő? Először megformázom a vinyót, aztán?
Mert megfelelőbb lenne a belső merevlemezre rakni, egyrészt gyorsabb adatátvitelt ad, és stabilabb is....külső hdd-nél sztem max ha USB 3.0 csatlakozó van.
Viszont, az xp kényes jószág, nem ilyesmikre tervezték.
Windows 7-nél talán lehetséges, itt nézelődj:
Bár igazából elég macerásnak tűnik.
Kérdés: miért nem jó ha a belső merevlemezen lenne?
Azt kérdezted mi a teendő...a teendő az hogy szerzel egy belső lemezt.
Válaszoltam a kérdésedre is...XP kilőve, Win7 esetleg...dvd gépbe tesz, telepít, és ha telepítés közben felismeri a külsőt akkor mákod van, de elég esélyes hogy nem, úgyhogy akkor is azt mondom hogy belső. Nézd meg a linket amit adtam, mást énse találtam róla vaalószínűleg nem véletlenül....valószínűleg ezért sem kaptál más választ.
Azt nem értem miért nem belső lemezt vettél, na mindegy.
Esetleg próbálkozz letölteni egy linuxot, Ubuntut pl, kiírod cd-re, arról is elindul, és azt talán fel tudod telepíteni rá, vagy vmilyen más linuxot....windows esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!