Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek?

Milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni magamnak egy laptopot de efféle dolgok meghaladják a tudásom.

Amire használnám:

-Internetezés

-Youtubozás

-játszás: GTA játékok (esetleg a GTA San Andrea online verziója, sím city és hasonlók. Semmilyen extrém játék, mint a WoW és társaik.

Konkrét példákat szeretnék és nem pedig leírásokat, hogy miket kell tartalmazniuk, mert azokat nem értem (és igazán nem is akarom megérteni őket).

A keretem kb 230 ezer forint.

2020. júl. 22. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Ez notebook, de arra amire neked kell egyenlőre szerintem jó:

[link]

2020. júl. 23. 12:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi pénznél a helyedben én már akarnám tudni mi van a cuccban amit vetetnek velem.Csak mert az a notebook pl amit ajánlottak neked nem ér meg 80.000-et se.

Ugyan abban a kapacitásban itt egy olcsó gépezet.

[link]

Ami neked kell (legalább ennyi tudás nem fogja még erőltetni a memóriád.. )

-FullHD, ha már a lényeg a videónézés. Meg gondolom néha egy film, anime, sorozat se rossz.

-8gb ram/memória, ez a minimum.Ez alatt ki ne adj laptopra ennyi pénzt,olyan lassú lesz, hogy egy lapot is alig fogsz vele betölteni.

-Legyen benne ssd. Nem csinálsz sok mindent rajta, de akkor azokat már gyorsan, ütemesen. Ez egy tárhely minden amit tárolsz rajta gyorsabb mint az alap tároló hdd egységen. A legjobb, ha ebből mind2 van benne.

-Ddr4-és memória

Dell, Fujitsu, HP, Toshiba instant kuka kategória. Nem kell az neked.

[link]

Bővíthető a tárhely, amiket felsoroltam, hogy kell benne vannak.Alap gép, elfut rajta ami neked kell.

[link]

Ő jó cucc. Erős játékra is,felsoroltakat teljesíti. Bővíthető memória és tárhely.

[link]

Ő sem rossz, de az egyel feljebbi jobb.

[link]

Ha esetleg nagyon a határokat feszegetned ár ügyileg..

Ő nagyon jó tulajdonképpen bármire.játékokon is ez állja meg a legjobban a helyét.

Dee a leírt példákon keresztül nyugodtan kereshetsz is, nem ügy. Azt a pár dolgot megjegyzed, ezek le is vannak írva mindenhol, ha látod vagy többet látsz jó cucc, ha nem akkor gyengécske ilyen sok pénzért.

2020. aug. 4. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!