Kattogós HDD azt jelenti, hogy elfog romlani?
Van egy HDD, használtan vettem és néha eléggé furcsa kattogó hangot ad ki. Lehet a fejjel van valami?
HD Sentinel szerint 100/100-as a HDD.
Azt, amilyen gyorsan lehet cseréld le.
#1 Én meg évek óta nem nézek körbe mielőtt átmegyek az úton, mégsem ütöttek még el.
Biztos bennem van a hiba, de nem igazán értem hogy jön ide az, hogy te nem nézel szét és hogy kattog a hdd :) A hasonlatokat még gyakorold.
Annyi írtam, hogy nekem évek óta kattog, mégis működik. Ez tény. Ha egyetért vele valaki, ha nem, ha tetszik valakinek, ha nem, ha lepontozza, ha nem. Nem is értem mit lehet ezen lepontozni :D
A Sentinel csak olyan mechanikai hibát észlel, ami az olvasási pontosságot, hibát befolyásolja, felpörgési időt, adatelérési időt stb.
Azt, hogy a mechanika még pontosan, időben ellátja a dolgát, de amúgy már véres a nyaka, azt nem.
Én minimum elmenteném róla a fontos megőrzendőket, ha nem is cserélném ki azonnal.
Nézd meg, hogy az kattog-e. Szervizes vagyok nálam a 'kattog valami a gépben' emberek általában semmilyen hibával nem rendelkeznek csak egy-egy rossz mozdítás miatt valamelyik vezeték ventibe lóg.
Ha kattog alapjáraton MÉG nincs baja, de ha nem akarsz hirtelen adat vesztét cserélj.
Meleg van hamar tönkre mennek a gépek a túlhevülés miatt javaslok jó hűtést kialakítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!