HArDcOrE cPu kérdése:
A gépem kattogó hangot ad ki, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Tegnap történt az hogy elakartam indítani a Black Desert Online nevezetű játékot, majd mikor a betöltő képernyőre értem a gép elkezdett kiadni kattogó hangokat folyamatosan.Ma sikerült belépnek még a kattogás ellenére is.És amikor betöltött akkor elment a hang.Viszont most délután már a betöltő képernyő közben leáll a gép majd beindul magától. Mi lehet a gond?
2020. jan. 2. 19:02
1/4 A kérdező kommentje:
** Kipróbáltam más játéknál (Rocket League) például ott semmi gond nincs.
2020. jan. 2. 19:03
2/4 anonim válasza:
Merevlemez nagy valószínűséggel megadta magát! Ha vannak rajta fontos adatok, akkor mielőbb mentsd le róla, nehogy meglepetés érjen.
3/4 anonim válasza:
Ha csak egy játéknál csinálja..., akkor talány.
Ilyenkor első az újrahúzás, szerintem, akkor meglátod kattog-e. Ha minden OK, akkor nem hardveres. Kicsit használod a gépet és kiderül..., persze ezt a játékot addig ne használd.
4/4 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba forrása.Mikor elkezd tölteni a játék akkor a táp ventilátora jobban elkezd pörögni.Az a gond hogy nagyon mozog a tápegységbe a venti és hozzáér az oldalához vagy a rácshoz (nem tudom) Lefogom cserélni mindenképp.Köszi a válaszokat.
2020. jan. 4. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!