Hogyan telepíthetem win7re a minecraftot?
Sziasztok!
Megvettem a minecraft-ot. Abból is a win10re telepítőset. A kérdésem az lenne hogy ezt rá tudom e telepíteni win7re is? Mivel kell a microsoft fiók hozzá... win7nél ilyen nincs ezért merült fel bennem a kérdés
Ha kell, belinkelek egy Mega linket, ahol a teljesen biztonságos, még anno valahonnan "lekalózkodott" Minecraft.rar telepítőm van...(nyugodtan pontozzatok le emiatt... )annyi, hogy a multi nem megy...
Kell hozzá friss java is, meg persze egy "elég izmos" gép, mert úgy emlékszem, hogy nem magas a követelménye, de egy gyengébb géppen már szaggathat (min. 2gb ram, meg 2.5ghz proci, hogy játszható legyen)
Bár ha le tudod menteni a menthetőt, akkor nem ártana már egy win 10-et felrakni, mostmár nem olyan szörnyű, mint 4-5 éve, csak a frissítéseket ne rakd fel folyamatosan, mert képes elcseszni egy-két dolgot+a win 7 támogatása is lejárt(?), és szerintem lassabb is(bár néha fordítva van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!