Ennek a TV-nek akkor most mi a tényleges felbontása?
Vettem egy Ilyen tévét még januárban: [link]
Árához képest megvagyok vele elégedve, szép képe van, de viszont van egy dolog amit nem értek. Ez a TV a leírása szerint HD Ready 1366x768 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik. Viszont ha rákötöm a PS4-et sz 1080p-ben megy rajta, illetve rákötöttem a PC-t is és egyből az 1920x1080-as felbontásra állt rá automatikusan. Csináltam is róla képet: [link]
Most akkor ez lehet a tényleges felbontása a TV-nek vagy az 1366x768? Mert kíváncsi lennék rá. Köszi a segítséget előre is!
De egy HD Ready tévének eleven nem kéne fognia a full HD jelet úgy tudom... A filmlejátszás az egész más, mert azt a médialejátszó megoldja magának.
Nekem volt egy régebbi HD ready tévém is, és ott úgy volt, hogy a számítógépet nem tudtam 1366x768 felbontásnál nagyobbra állítani. Nem is engedte a Windows.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!