Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet raknátok össze...

Milyen gépet raknátok össze 500 ezer ft-ból?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről a konfigról? Tudni kell, hogy egy viszonylag időtálló gépet szeretnék összerakatni. Nem játékra szánom -ne kövezzetek meg, hogy akkor minek fél milliót elkölteni-, és, ha ciki, ha nem, de adok a látványra, ha már ennyit kiadok valamire, nézzen is ki jól.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Gondolom rájöttetek, hogy nem vagyok egy nagy szakértő, szóval tanácsot, teljesítménybeli változtatást elfogadok.

2020. júl. 18. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Nem játékra szánom"

"sima 3600 elég"

miért válaszolsz ha el sem olvasod a kérdést? :DDDDD

2020. júl. 18. 22:47
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Ember, te minek akarsz fél millás gépet csak netezésre? Tényleg ennyi felesleges pénzed van? Inkább add az árváknak bazzeg. Nem hiszem el, hogy léteznek még ennyire debil emberek :D. Ha csak a látvány a fontos neked, akkor vegyél egy jól kinéző házat és a többi hardver, pedig legyen vmi alap dolog, netezésre. Teljesen felesleges ennyi pénzt kiadnod ezért.
2020. júl. 19. 00:26
 13/17 A kérdező kommentje:

Képzeld el, rendszeresen adakozom, valamint mikor vásárolok egy új holmit, jelen esetben egy számítógépet, a régit mindig felajánlom egy rászoruló családnak.

Egyébként meg gondolj bele. Tegyük fel, cigiznék. Fél hónap alatt elmenne ez az 500 000 ft. Lenne értelme? Nem. És akkor se egészség, se pénz, és még látszata sincs.

A debil jelzőt pedig köszönöm, igazán kedves tőled. Nem lopom a gépet, nem a gyerekem elől veszem el ezt az összeget. És tudtommal nem is a te bevételedből lesz megvásárolva. Nem azt írtam, hogy veszek egy gépet, aztán jövőre megint és így tovább. Na az lenne a pénzkidobás.

Rosszul közelíted meg a dolgot. Ne azt nézd, hogy mire lesz használva, nem a netezés árát fizetem meg, hanem a látványét.

2020. júl. 19. 01:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest hogy milyen csili-vili cuccokat szedtél össze az alaplap elég unalmas.

SSD: m.2 nagyobb kapacitással

Vízhűtés: úgy tudom nem a leghalkabbak, a kinézet példány nagyon ócska pelépő szintűnek tűnik.

2020. júl. 19. 03:26
 15/17 anonim ***** válasza:

"Rosszul közelíted meg a dolgot. Ne azt nézd, hogy mire lesz használva, nem a netezés árát fizetem meg, hanem a látványét."

Hülyeségeket beszélsz. Ha csak a látványt akarod megfizetni, akkor elég lenne egy plexi vagány ház, világítós ventilátorok és ennyi, a többi hardver teljesen lényegtelen. Szerintem azt se tudod miket beszélsz. A cigis hasonlat pedig ökörség, tudod miért? Azért, mert aki cigizik, az abban az állapotban éppen jó dolgot csinál, legalábbis saját maga így éli meg, kényezteti magát, vmi pluszt ad saját magának, olyan mint a drog. Azzal pedig, hogy te 100.000 Ft-os vagy fél millás gépel netezel, nem adsz magadnak semmilyen pluszt, ugyanazt éred el vele. Ergo minek? Bár arra még mindig nem válaszoltál (valószínű nem is fogsz, mert te is rájöttél már, hogy hülyeség), hogy ha csak a látvány számít neked, akkor minek akarsz olyan erős hardvereket belepakolni, amiket felsoroltál. Látványban semmiben sem különbözik a harmad árú videókártya. hm?

2020. júl. 19. 16:54
 16/17 anonim válasza:
De legalább lesz egy tárgy amire ha ránéz büszke lesz rá hogy ő dolgozott érte
2020. júl. 23. 15:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Vehetne egy ember feleslegbe a 20 milka megtakaritasabol , kozuti használatra porschet. Ez kb ilyen
2020. júl. 23. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!